#6 “Hēlija” baloni! Gatavo pats!

Dzimšanas dienas bez baloniem nav iedomājamas, vismaz mūsu ģimenē!
Baloni ir visvienkāršākā un krāsainākā ballītes dekorācija – atliek tikai piepūst, un tur nepieciešams tikai plaušas vai pumpis!

Cik forši, ja visos svētkos būtu hēlija baloni! Tik daudz, lai varētu pacelties un aizlidot kā filmās!
Internetā jau sen biju ievērojusi, ka var uztaisīt party balonus ar “hēliju” pašu spēkiem!

Tuvojas svētki un arī es plānoju perfekto 1.dzimšanas dienu bērnam!
Dažkārt jau saprotu, ka tie visi ir sīkumi un tie svarīgi ir tikai man – dekorācijas, ēdiena noformēšana un cik daudz laika aiziet to sagatavošanā!!! Anyway es gribu!;)
Esmu tikusi tik tāāālu, ka pinterestā iepinoju dažādas idejas, bet cik tās tiks realizētas!? Droši vien kāds 1%, bet var taču papriecāties par skaitām bildēm un idejām!

Lai visu laiku nedomātu par tiem “hēlija” baloniem – SANĀK vai NESANĀK, tad nu izmēģinājām mūsu #100EksperimentiBerniem sesijas laikā!

NEPIECIEŠAMS vien 4 sastāvdaļas:
-balons
-pudelīte
-1 TK dzeramā soda
-3 ĒD.K etiķis

Kādam pēc citu domām ir jābūt rezultātam!?

REALITĀTE!;)

 

Izmēģināts! Izdarīts!
Varu atslābt – recepte nedarbojas, ja vien balonā nav īstais hēlijs!

Varbūt recepte nav pareizā? Vai sastāvdaļas neesmu pareizi salikusi, bet tur jau tikai 2 sastāvdaļas un būtu grūti tās sajaukt, bet kas zina! Varbūt dzeramā soda vai etiķis mums Latvijā nav “īstais”:)
Tikai nesaprotu to būtību atrādīt tādus eksperimentus internetā, ja reāli nesanāk – kur tas āķis?

#vel94EksperimentiBerniem – cik vēl daudz!


6 thoughts on “#6 “Hēlija” baloni! Gatavo pats!

    1. Paldies! Vienīgi arī neizskatās ļoti lieli tur baloni! Un nez, cik ilgi tie turētos + iesākot šo eksperimentu domāju, ka būs vieglāk uztaisīt un būs lētāk, bet laikam tomēr par 1 EUR nopirkt hēlija balonu ir lētāk kā visi šie procesi!;)

      Like

  1. Paldies, ka pamēģināji un padalījies! :) Aiztaupīji man laiku un vilšanās sajūtu :D :D
    Es ar’ esmu no tām, kas internetā noskata visādas idejas, bet pamēģināt saņemos reti, jo tās dažas reizes, kad ķeros pie lietas, nākas pieredzēt totālu neveiksmi.

    Like

    1. Jā, man ir saglabātas ļoti daudz idejas pinterestā, bet tik maz pamēģinu. Tomēr te vēlējos pa “vieglo” uztaisīt hēlija balonus!;)) Rezultāts acīmredzams ne?;)) cik daudz mēs uzķeramies internetā uz idejām!

      Like

  2. Varbūt tiešām devās kas nebija. Zinu ka ārzemēs mērvienība – tējkarote, nav tāda kā mūsējā, un ar ēdamkarotēm tas pats. Veikalos ir nopērkami speciālie mērrīki. Bet vai tiešām āķis ir tajā – būs man jāizmēģina, jo tie rīki ir :)

    Like

    1. Man ir tie rīki, bet neatceros pirms 2 gadiem kā te mēriju. Mazliet jau sanāca, bet no otras puses, ja tas būtu tik vienkārši un superrīgi, tad daudzi tādus gatavotu uz ballītēm. Bet noteikti dod ziņu kā sanāca. Jebkurā gadījuma labs eksperiments ar bērnu!;)

      Like

Leave a comment