uzDĀVINI rotaļlietas bērnu slimnīcai!

Vai bērns var būt priecīgs par laiku, ko pavada slimnīcā? Vai tā var būt! JĀ! Kāpēc nē? Mēs katrs varam pielikt roku, lai TE* pavadītais laiks bērnam būtu ar jaukākām atmiņām!

Jau ilgu laiku briest doma, ka es taču varu kaut ko arī reāli izdarīt ne tikai spiest LIKE vai SHARE;)

Briestu, briestu un lai vairāk nekavētos, bet arī spertu soli – esmu nolēmusi iepriecināt kādu bērnu vai vairākus bērnus slimnīcā ar rotaļlietām!
ROTALLIETAS1

Ja vēlies pievienoties un Tev mājās ir lietotas rotaļlietas labā stāvoklī, ar kurām Tavs bērns vairs nespēlējās, un Tu vēlies atbrīvot kādu brīvu kvadrātmetru uz grīdas, tad zini, ka Tava rotaļlieta būs priecīga, ja kāds ar to atkal spēlētos!

Pat vienai rotaļlietai IR spēks iepriecināt!
Padomā un apskaties sev apkārt, varbūt vēlies kādu mantu uzdāvināt;)

KAD? KUR? KO?

KAD? līdz 10. decembrim

KO? mašīnas, lielāki kluči, grāmatiņas, mantas ar skaņu un citas attīstošās mantas ir uz izķeršanu, puzzles ar lielākiem gabaliem, zīmuļi, flomasteri, galda spēles…

NB! Daži ierobežojumi no slimnīcu puses: stipri lietotas mantas, mīkstās mantiņas aiz sanitāriem apsvērumiem, jo tās krāj putekļus un var pārnēsāt infekcijas.

+ jāpadomā, lai nekaitē pašiem mazākajiem un mantas ar sīkākām detaļām ātri izsijātos pa visu nodaļu

KUR? RĪGĀ • SIGULDĀ • CĒSĪS • KULDĪGĀ
RĪGĀ – VECRĪGĀ jebkurā sev vēlamā laikā pastaigājoties vari ieiet pie maniem foršajiem kolēģiem Jēkaba Ceļojumos un ienest savu rotaļlietu(katru darba dienu no 09:00-18:00)

SIGULDĀ, CĒSĪS un KULDĪGĀ sarunāsim vietu privāti, ja būs interese

Bērnu slimnīcā veseļojās bērni līdz 18 gadiem, citi tur ir tikai 1 dienu, citi vairākus mēnešus “izklaidējās” vienā un tajā pašā gaitenī, citi nevar piecelties no gultas, citi pārvietojās ratiņkrēslā gan ikdienā, gan brīvdienās, gan svētkos…
JĀ! arī lielākiem vai mazākiem TE uzturas mammas, kurām ar maģisku izdomu un pacietību jāpierunā bērns nogulēt gultā vairākas dienas vai citādi jāuzmundrina, lai dienas paskrietu ātrāk! Varbūt Tava rotaļlieta vai grāmatiņa būtu liels palīgs kādai mammai!

Ceru, ka te ir kāds domubiedrs, kas vēlētos atbalstīt manu mazo ieceri!;)
Kopā varam daudz vairāk!

* TE – vieta, kuru nesenā stāstā iesaucu bērnu slimnīcu.



13 thoughts on “uzDĀVINI rotaļlietas bērnu slimnīcai!

  1. Sveika, es esmu no Kuldīgas un vēlos piedāvāt izveidot savākšanas punktu Kuldīgā. Nav problēmu to visu aizgādāt arī uz Rīgu.

    P.S. pirms gandrīz mēneša es izlasīju jūsu rakstu par BKuS, jo jau nakamajā dienā man ar mazo zīdaini turp vajadzēja doties lai veiktu nopietnu operāciju un tur pabijam divas nedēļas. Gribēju tikai teikt ka kaut kādā ziņā tas jūsu raksts mani sagatavoja šim nezināmajam kas mani tur sagaida, jo nekad tā īsti slimnīcas neesmu bijusi. Paldies jums par to.

    Like

    1. Paldies par labajiem vārdiem, lai arī tomēr nepriecājos, ka jums tomēr bija jāveic operācijas!
      Par pārējo nosūtīšu jums epastu! Bet visu varam sakārtot;)

      Like

  2. Būtu ērti, ja tiktu publiskoti kontakti, kur nodot rotaļlietas ārpus Rīgas (pieminētajā Siguldā, Kuldīgā un Cēsīs) vai arī vismaz tālrunis. Tad nevajadzētu katram individuāli sūtīt e-pastu, veikt papildus darbības! Lapu ar šo ideju tad varētu ieteikt visiem draugiem, pulciņa paplašināšanai!

    Like

    1. Cerot uz sapratni un domāju, ka tie, kas vēlas tie jau tagad ar vienu lieko soli sazinās, jo bieži ir papildus jautājumi uz kuriem mani sarunātie cilvēki varbūt nevarētu atbildēt un tad atkal ir jāvēršās pie manis!;)

      Sirnīgu nedēļu!

      Like

Leave a comment